logo

Categorieën


Knalpaars, felroze of kanariegeel

Zoekt u een knalpaarse, felroze of kanariegele omafiets voor uw kind? Zoek dan niet verder! BestBuyOmafietsen heeft deze en meer goedkope omafietsen beschikbaar in de categorie 28 inch. Zelfs een witte fiets met barok print of met een luipaardprint is niet te gek voor BestBuyOmafietsen. Voor de jongens zijn er in deze categorie ook een aantal omafietsen. Hier vindt u uw omafiets met een rastaprint of een legerprint of de klassieke, compleet zwarte omafiets. In de categorie omafietsen 28 inch is dit allemaal een mogelijkheid.


Geschikt voor jonge volwassenen

De 28 inch omafietsen zijn geschikt voor meer volwassen meiden en jongens. Deze fietsmaat is gericht op kinderen vanaf 13 jaar. Met een 28 inch fiets zit u goed qua comfort en veiligheid. Een fiets van deze grootte zit zeer comfortabel en zorgt voor een correcte zithouding. Voor u een omafiets koopt is verstandig de goede maat uit te kiezen voor uw kind. Mocht 28 inch te groot zijn, dan biedt BestBuyOmafietsen in een van onze andere categorieën kleinere maten.


Combinatie van functionaliteit en stijl

De prachtig gekleurde omafietsen met de wilde prints of de klassiek afgewerkte zwarte omafietsen zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook zeer functioneel. De omafietsen zijn standaard uitgerust met een bagagedrager met snelbinders, voor- en achtervelichting, een reflecterende strip op de banden en jasbeschermers. De omafiets met luipaardprint heeft zelfs een variant met fietstassen! Omafietsen zijn een combinatie van functionaliteit en stijl.